Skip to main content

Lämmityksen uusinta tekniikkaa

Castmet Oy, Suonenjoki

Lämmitysjärjestelmien asennus ja huolto ovat alaamme. Pidämme kodit läpiminä ja kesähelteellä toimistotilat miellyttävän viileinä työskennellä.

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysremontilla uudistat sekä tilan viihtyisyyden, tasaisen lämmön ja viilennyksen sekä plussana pienennät kiinteistösi energiankulutusta.

Hoidamme ja huollamme vanhat lämmitysjärjestelmät kuntoon ja asennamme aina uutta:

  • Öljylämmitys
  • Kaukolämpö
  • Maalämpöpumput
  • Ilmavesilämpöpumput
  • Lattialämmitys

Lämmitysremontti

Vesipatterien putkiston uusiminen on ajankohtaista verkoston tullessa 30 vuoden ikään.

Patteriverkostoremontti ja käyttövesiremontti voidaan tehdä kokonaisurakointina tai eri aikaan. Komposiittijärjestelmällä työ etenee nopeasti ja talossa voi asua koko remontin ajan.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on huomaamaton, miellyttävä ja lämpöä tasaisesti luovuttava lämmitysmuoto, joka ei aiheuta vedon tunnetta. Kun harkitset lattialämmitystä, olemme apunasi.

Patteriverkoston remontti kannattaa

  • Remontti kestää vain 3–6 päivää.
  • Remontin ajaksi ei tarvitse muuttaa muualle.
  • Voit käyttää haluamaasi lämmitysjärjestelmää: kaukolämpö, maalämpö, ilma- ja vesilämpö, öljy, aurinkoenergia.
  • Huoletonta asumista remontin jälkeen

Uudista nyt lämmitystekniikka uuteen! Esim. Langaton Uponor Smatrix patteritermostaatti mahdollistaa huonelämpötilan ohjauksen patterista erillään olevalla termostaatilla, yhdestä käyttöpaneelista ja/tai Smatrix App -etäohjaussovelluksella matkapuhelimen kautta.

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokkuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi

Tutustu Oilon ja Lämpöässä maalämpöön
Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö